Investicije

Investment element banner

Greenergy Mađarska

Koristeći rani ulazak na tržište, subvencije Američke agencije za trgovinu i razvoj (USTDA) i 50 mil. USD kapitalnih ulaganja Global Environment Funda, Greenergy je bio lider na mađarskom tržištu kogeneracijskih postrojenja na prirodni plin i bio gorivo, kao i projekata vjetroelekrana i solarnih projekata po cijeloj zemlji.
I uz ”blue chip” klijente poput Ikee, Coca-Cole, GE i Teve, regulatorne promjene u 2010. godini dramatično su preokrenule održivost postojećih Greenergy projekata, dok su političke promjene spriječile tvrtku da realizira mnoge od svojih projekata vjetroelektrana unatoč formalnoj potpori američke agencija OPIC. Suočen s takvim dramatičnim preokretom, Proficio je spasio početno ulaganje prodajom kogeneracijskog poslovanja 2012. godine, a projekte vjetroelektrana i solarne projekte u 2018. godini.

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.