O nama

Osnivač

Osnivač Proficija, Gavin Susman, bio je među prvim američkim investitorima u srednjoj Europi. Hrvatska je bila posljednja od devet zemalja te regije u kojoj je Susman postavio korporativnu strukturu kako bi podržao cjelokupni prijelaz na tržišno gospodarstvo osiguravajući, tada oskudne, financijske i upravljačke resurse.

Uprava

Gavin Susman

Predsjednik Uprave

Susman nadzire upravljanje i ulaganja Proficija od njegova osnivanja. Podrijetlom iz Dallasa u saveznoj državi Texas, Susman je stekao magisterije na Wharton poslovnoj školi Sveučilišta u Pennsylvaniji i Školi za napredne međunarodne studije Sveučilišta Johns Hopkins (SAIS).

Nadzorni odbor

Kristina Laco

Predsjednik Nadzornog odbora

Kristina je magistrirala međunarodnu ekonomiju i menadžment na milanskome Bocconiju. Jedna je od vodećih hrvatskih stručnjakinja na području strateških komunikacija, odnosa s dionicima i public affairs savjetovanju. Kristina redovito savjetuje članove uprava i top menadžere više desetaka međunarodnih i domaćih kompanija o ovim pitanjima. Područje njene posebne specijalizacije je problematika upravljanja izazovima i kriznog menadžmenta. Kristina je suautorica dviju knjiga na temu odnosa s javnošću i brojnih članaka iz ovog područja te je certificirani predavač CIPR programa.

Mladen Markoč

Zamjenik predsjednika Nadzornog odbora

Mladen Markoč je vlasnik Zajedničkog odvjetničkog ureda Mladen Markoč, Relja Pećina i Fran Kušeta te jedan od vodećih hrvatskih odvjetnika na području korporativnog i trgovačkog prava, s bogatim iskustvom rada na projektima pripajanja i akvizicija, privatizacija, stranih ulaganja i uvrštavanja na burzu. U razdoblju od 2008. do 2010. godine bio je član Uprave ICF Grupe, a prije toga odvjetnik i partner u Odvjetničkom društvu Bogdanović, Dolički & partneri.

Mateja Radoš

Član Nadzornog odbora

Mateja je magistrirala na Katedri za poslovnu ekonomiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Mateja je iskusna financijska menadžerica s bogatim računovodstvenim znanjem, a zaposlena je u Proficiju od 2018. godine. Kao predstavnica zaposlenika u Nadzornom odboru, značajno pridonosi financijskom analizom i praćenjem ulaganja.

Pravne informacije

PROFICIO dioničko društvo za usluge
Zagreb, Ilica 1a
OIB: 39508009387

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, pod brojem MBS: 80459501

Račun društva vodi se kod:
Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb
IBAN broj: HR3724840081101886024

Temeljni kapital društva iznosi 48.988.629,43 kuna i uplaćen je u cijelosti

Ukupan broj izdanih dionica je 2.962

Gavin Susman, predsjednik Uprave

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.