Novosti

22. Siječanj 2019.

Provođenje korporativne akcije spajanja dionica PRFC-R-A

Nakon roka koji je istekao 7. siječnja 2019. godine, do kada su dioničari mogli ostvariti svoje pravo na stjecanje ili otpuštanje PRFC-R-A dionica koje nisu djeljive s 1.000, Uprava i Nadzorni odbor Društva utvrdili su da su svi uvjeti potrebni za nastavak korporativne akcije spajanja dionica zadovoljeni, a prema odluci Glavne skupštine dioničara održane 20. studenoga 2018. godine.

Sukladno navedenome, 18. siječnja 2019. godine SKDD je isplatio iznose svim dioničarima koji su ostvarili svoje pravo na prodaju dionica Društvu i koji su, kao obavezan preduvjet, dostavili ovjeren ugovor te je prenio dionice onim dioničarima koji su dostavili obavezan ugovor o kupnji dodatnih dionica.

Nakon upisa ovog restrukturiranja u sudski registar, SKDD će formalno provesti spajanje dionica i osigurati isplatu kupoprodajne cijene svim ostalim dioničarima za njihove dijelove dionica koji nisu djeljivi s 1.000.
renio

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.